hivatalosan kalibrált,
hőmérő 10 – 30 °C-ig
tejhez, Gerber módszer szerint, nagy változat,
negatív skálázás, 1.020 – 1.040: 0.0005 g/ml,
hőméróvel 10 – 40 °C-ig T=20 °C, kb.: 300 x 28 mm
hivatalosan kalibrált,
hőmérő 10 – 30 °C-ig
tejhez, Gerber módszer szerint, nagy változat,
negatív skálázás, 1.020 – 1.040: 0.0005 g/ml,
hőméróvel 10 – 40 °C-ig T=20 °C, kb.: 300 x 28 mm
hivatalosan kalibrált,
hőmérő 10 – 30 °C-ig
tejhez, Gerber módszer szerint, nagy változat,
negatív skálázás, 1.020 – 1.040: 0.0005 g/ml,
hőméróvel 10 – 40 °C-ig T=20 °C, kb.: 300 x 28 mm